Hundpensionat i Kristianstad

Hej igen, alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni mår toppen, för det gör nämligen jag idag. I mitt inlägg här idag på bloggen så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med hundpensionat för er i bland annat Kristianstad eller Hässleholm då det faktiskt har varit en stor efterfrågan om just det i min inkorg. Jag har ju skrivit ett par gånger i mina mer vardagligare inlägg här på bloggen om att jag har två underbara hundar som jag ibland, på grund av jobb eller när andra oväntade saker händer i livet, har tagit till ett superhärligt och kompetent hundpensionat.

Dock så har jag ju faktiskt, har jag nu bättre sent än aldrig, insett att jag inte har nämnt vid namn och därför så måste jag ju faktiskt passa på att ta och rekommendera dem i det här inlägget idag. De heter Vanneberga hunddagis HB och jag har så otroligt stort förtroende för dem. De är oerhört duktiga med hundar och tar väl hand om olika typer av individer på ett riktigt omsorgsfullt och engagerat sätt. Hundarna har det riktigt bra på Vanneberga hunddagis HB, det märker man verkligen när man kommer dit. Så ifall jag nu var er och ifall det nu är så att ni söker efter ett bra hundpensionat, så är Vanneberga hunddagis HB verkligen det perfekta stället för er, och det är dit som jag skulle ta och vända mig ifall jag ville försäkra mig om att jag får det bästa för mina fyrbenta vänner. Hur som helst så ska jag nog inte tjata på så himla mycket mer i det här inlägget, utan jag tar nog och slänger in en länk någonstans så att ni kan klicka er vidare till deras sida och läsa på lite mer på egen hand!