Ett tips om catering

Välkomna tillbaka hit till min blogg, alla mina fina och härliga läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt trevlig och bra start på er vecka. Det har i varje fall jag haft. Hur som helst så hade jag idag tänkt att jag skulle ta och lägga in en länk här som ni kan klicka er vidare på för att komma till ett företag som jag vill rekommendera och tipsa er alla om. Det har nämligen varit så att många av er faktiskt har hört av er angående det här med catering, bröllopscatering och festvåning för er i Täby, Uppsala, Danderyd eller Sollentuna för att bara nämna några exempel. Jag tycker att det här är någonting som känna jättekul då jag faktiskt råkar veta exakt vart någonstans som jag tycker att man ska vända sig då det kommer till just catering. Den länken som jag la in lite längre upp i inlägget tar er direkt till ett cateringföretag vid namn Matverkstan i Uppsala AB. Det är dit som jag själv har valt att vända mig tillsammans med min väninna när vi skulle hålla i ett evenemang för inte så länge sedan. Dock så vet jag ju att de även erbjuder sina tjänster till bröllop och så har dem ju även en festvåning i Uppsala för dem som skulle vara intresserade av det. I vilket fall som helst så tycker jag helt klart att ni ska ta och vända er dit ifall det nu skulle vara så att ni känner er intresserade av detta eller ifall ni har ett behov av att anlita catering till något form av event. Hoppas att det här nu är till någon form av hjälp för en del av er! Ha det nu så bra så länge så hörs vi snart av igen!